Kevin Pangos i Xabi López-Arostegui, en el duel de la primera jornada entre Barça i Joventut (EFE)
Bàsquet

Jornada intranscendent per a Barça i Joventut a la fase final de la Lliga Endesa

El Barça, ja classificat per a les semifinals, juga contra l'Iberostar Tenerife mentre la Penya, ja eliminada, s'enfronta amb el Baskonia

Redacció Esport3Actualitzat

El Joventut de Badalona s'acomiadarà aquesta tarda de la temporada en el partit que obre la jornada (15.30) a la fase final de la Lliga Endesa, davant el Baskonia. L'equip verd-i-negre vol tancar el curs amb un triomf més simbòlic que altra cosa, ja que matemàticament ja no pot arribar a la classificació per a les semifinals de la classificació. S'espera que Dusko Ivanovic, tècnic del Baskonia, doni descans als seus jugadors més importants pensant ja en les semifinals.

És el que passarà amb el Barça, que tanca la jornada (21.30) enfrontant-se a la ventafocs del grup, l'Iberostar Tenerife. L'equip blaugrana ja està classificat com a primer de grup i a l'espera de conèixer rival aquest divendres. Per tant, és lògic pensar que els jugadors que puguin arrossegar alguna molèstia física no tindran minuts, com va passar amb Nikola Mirotic en l'últim partit, davant el Retabet Bilbao.

ARXIVAT A:
ACBPenya
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut