El MoraBanc Andorra ha donat la gran sorpresa contra el Reial Madrid (EFE/Manuel Bruque)
Bàsquet

El Reial Madrid perd contra el MoraBanc Andorra i es complica el pas a les semfinals (91-75)

Els andorrans sempre han portat la iniciativa en el marcador i han guanyat tots els quarts liderats per Clevin Hannah

Redacció Esport3Actualitzat

El MoraBanc Andorra ha donat la gran sorpresa i s'ha imposat al Reial Madrid en la quarta jornada del grup B del play-off final de la Lliga ACB que s'està disputant a València. Els andorrans sempre han portat la iniciativa i els blancs sempre han anat a remolc en el marcador. El triomf de l'Andorra per 91 a 75 podria deixar el Madrid fora de les semifinals depenent de la resta de resultats. El conjunt d'Ibon Navarro ha guanyat tots els quarts amb Clevin Hannah de líder, amb 23 punts.

Després de la sorprenent desfeta contra el San Pablo Burgos, el Madrid acumula dos derrotes en quatre partits i es pot quedar de forma inesperada fora de la lluita pel títol. L'equip de Pablo Laso necessita derrotar el Saragossa en l'última jornada i que la resta de combinacions l'afavoreixin per no quedar eliminats.

El Saragossa derrota el Gran Canària (85-76) 

En el primer partit de la jornada, el Casademont Saragossa ha aconseguit la primera victòria, en derrotar el Gran Canària per 85 a 76. Els aragonesos, però, ja no tenien opcions de classificació perquè havien perdut els tres primers partits. Als canaris la derrota els complica molt les coses, tot i que encara conserven possibilitats matemàtiques de classificar-se.

El València Basket remunta contra el San Pablo Burgos (94-90)

El València Basket ha culminat una espectacular remuntada contra el San Pablo Burgos i depèn d'ell mateix per classificar-se per a les semifinals. Els valencians han estat capaços de remuntar 18 punts de diferència contra un rival que ha dominat gairebé tot el partit però ha acabat cedint en els últims instants.

Mike Tobey i Doornekamp celebren l'agònic triomf del València Basket (EFE/Manuel Bruque) (EFE/Manuel Bruque)
Anar al contingut