Ciclisme

Jordi Simón està ingressat a l'UCI amb pronòstic reservat

El ciclista català de l'equip Burgos BH va caure de manera aparatosa després de xocar amb el cotxe de l'equip Katusha a la part final de la 17a etapa de la Vuelta i va picar amb el guarda-raïl

Actualitzat

El corredor català Jordi Simón (Burgos BH) "continua ingressat" a l'UCI de l'Hospital de Cruces, a Barakaldo, i "amb pronòstic reservat", segons ha informat el seu equip en un comunicat. Simón va patir una caiguda durant la dissetena etapa de la Vuelta a Espanya 2018, amb final al Balcó de Biscaia, i va ser ingressat a l'hospital amb "un politraumatisme amb fractures costals múltiples (cinc arcs costals), contusió pulmonar, hemopneumotòrax i fractura comminuta de les dues escàpules", segons l'informe mèdic.
 
El ciclista català va caure de manera aparatosa després de xocar amb el cotxe de l'equip Katiusha a la part final de l'etapa i va picar amb el guarda-raïl. Simón es troba "estable dins de la gravetat del quadre" i "la seva evolució és favorable amb bon control del dolor", afegeix el seu equip, que va anunciar també un "pròxim comunicat" sobre l'estat de salut del de Navàs, "amb informe mèdic d'aquí 24 hores excepte complicacions".

ARXIVAT A:
La Vuelta
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut