Espanyol

Jordi Lardín demana el suport de l'afició espanyolista tot i que entén la seva frustració

El director esportiu de l'Espanyol admet que "no som on esperàvem ser i entenem que la gent cregui que es mereix molt més"

Actualitzat

El director esportiu de l'Espanyol, Jordi Lardín, s'ha mostrat comprensiu amb el desencís de l'afició en una entrevista concedida als mitjans del club. Ell mateix ha admès que a principis de temporada no s'esperaven estar en la situació actual, però ha restat dramatisme al moment:

"És obvi que el moment de l'equip no és el que esperàvem a començaments de temporada. Sempre havíem dibuixat un escenari en què estàvem classificats setens o vuitens, però no estic preocupat per la classificació. Creiem que tenim plantilla per estar més amunt i per haver guanyat més partits, però no és una situació dramàtica".

Lardín considera que l'equip ha demostrat la seva competitivitat en moments puntuals, però que li ha faltat regularitat: "No hem guanyat tres partits seguits i això ha estat un llast. Si no, estaríem lluitant per Europa. Entenem que la gent estigui nerviosa, que cregui que es mereix molt més, perquè hi estic d'acord".

Tot i això, demana el suport de l'afició en el tram final de la temporada: "L'afició de l'Espanyol sempre hi ha estat, en els moments dolents; jo no els puc demanar més. Només els puc demanar tranquil·litat i suport en els partits que falten, que per a nosaltres són molt importants".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut