Todibo, quan jugava al Barça
Barça

Jean-Clair Todibo és a Alemanya per tancar la seva cessió al Schalke 04

El central francès no ha assistit a l'entrenament del Barça d'aquest dilluns i aviat es pot anunciar el seu canvi d'aires

Actualitzat

Després de Carles Aleñá, Jean-Clair Todibo serà el pròxim a sortir del planter del Barça. El central francès està a punt de tancar la seva cessió fins a final de temporada al Schalke 04. El diari Bild va desvelar aquest diumenge que Todibo havia estat vist a l'aeroport de Düsseldorf, a la seva arribada a Alemanya, on l'esperava un representant del club de Gelsenkirchen.

Tot i que es va parlar durant temps de l'interès del Milan per fitxar-lo, la voluntat de l'equip llombard d'incloure una opció de compra va acabar frustrant l'operació. Todibo marxarà cedit al Schalke fins a final de temporada sense opció de compra, i el mes de juliol tornarà a la disciplina del Barça.

Todibo, de 20 anys, va arribar fa un any al Barça procedent del Tolosa com una opció de futur. Com a blaugrana, el central francès només ha jugat 3 partits oficials aquesta temporada i és el jugador del primer equip amb menys minuts jugats a la Lliga.    

Anar al contingut