Javier Aguirre, en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol

Javier Aguirre, separat del seu equip per saltar-se les normes sanitàries

L'exentrenador de l'Espanyol, actual tècnic dels Rayados de Monterrey, ha estat apartat de l'equip des que es va divulgar un vídeo on se'l veia ballant al casament del seu fill

Javier Aguirre ha quedat aïllat a casa seva mentre el seu equip, els Rayados de Monterrey, juguen el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions de la Concacaf. És la primera part del càstig obligat per a l'exentrenador de l'Espanyol, que ha estat objecte de polèmica a Mèxic després que ha circulat un vídeo on se'l veu ballant molt animat al casament del seu fill, en una festa on no es respectaven les normes sanitàries més elementals per combatre la covid-19: ni màscares, ni distància, ni ventilació.

 

 

El Vasco, un personatge molt popular al seu país, ha sortit ràpidament a demanar disculpes per la seva actitud, tot i que ell ja està vacunat i no pot transmetre la infecció.

"No vaig seguir el protocol corresponent; estic vacunat, les tres o quatre persones grans que érem allà, inclosa la meva dona, estem vacunats. Però tot i així no vaig fer una cosa correcta i he d'assumir les conseqüències".

 

 

Ara, Aguirre espera que la comissió de disciplina de la Federació Mexicana dictamini una sanció mentre espera que els Rayados facin bo el 0-3 de l'anada davant l'Atlético Pantoja dominicà.  

 

Anar al contingut