Actualitat grana

Ismael en el lloc de Merino serà l'única novetat de l'onze inicial que s'enfrontarà a l'Atlètic de Madrid

El Nàstic ha fet l'última sessió d'entrenaments abans del partit de diumenge contra l'Atlètic de Madrid. Els de Paco Flores esgoten les seves opcions de salvar la categoria. Tot i que sembla una utopia, els granes han d'esperar que l'Athletic de Bilbao i la Reial Societat no puntuïn en els tres partits de Lliga que falten i sumar els 9 punts. L'onze inicial del Nàstic ja està definit, amb l'entrada d'Ismael a la mitja punta en el lloc de Merino. La resta, els mateixos que van empatar al camp del Betis.

Actualitzat

El partit entre el Nàstic i l'Atlètic començarà a les set i, per tant, els granes poden començar a jugar aquest partit sabent ja el seu futur a la categoria, perquè abans s'hauran jugat els partits Celta-Betis, Osasuna - Reial Societat i Athletic-Mallorca, tots amb equips implicats en la lluita per evitar el descens.

Del Nàstic són baixa per lesió Mingo, Òscar López, Pinilla, Grahn i Cuéllar, mentre que Ruz i Gil es recuperen. Les nombroses baixes per lesió dels tarragonins han fet que només Serrano es quedi fora de la convocatòria per decisió tècnica i que, per tant, Paco Flores no tingui problemes a l'hora de confeccionar l'onze titular que s'enfrontarà als matalassers. Precisament, els de Javier Aguirre arriben al Nou Estadi després de la humiliant derrota al Calderón contra el Barça per 0-6. Tot i això, el porter "Pichu", que va rebre els sis gols, tornarà a la banqueta, ja que el titular Leo Franco ja està recuperat i tornarà a situar-se sota els pals.

L'Atlètic de Madrid està obligat a sumar una victòria si no vol veure perillar la seva plaça per jugar la UEFA la temporada vinent. I és que a tocar té el Vila-real i el Recreativo de Huelva.

Aguirre, suplent d'una mesa electoral

Javier Aguirre ja té una altra anècdota per explicar. El tècnic matalasser ha estat escollit suplent de segon vocal de mesa electoral en les eleccions d'aquest diumenge i no podrà viatjar amb l'equip a Tarragona aquest dissabte, sinó que s'haurà d'esperar a fer-ho el mateix dia del partit. I és que el mexicà ha de ser diumenge a les 8 del matí al col·legi La Encina de Somosaguas de Madrid per presentar-se a la mesa electoral, tot i que com que és suplent si el segon vocal acudeix al centre escolar, Aguirre podrà viatjar posteriorment a Tarragona.


Anar al contingut