Barça

Iniesta i Pedro ja s'entrenen amb el grup però Messi i Busquets es queden al gimnàs

El FC Barcelona ha començat a preparar aquest matí el partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei que jugarà aquest dimecres (21.00) davant el València. Durant una bona part de l'entrenament, Andrés Iniesta i Pedro Rodríguez, que s'han perdut els últims partits de l'equip per lesió, s'han exercitat amb la resta de companys. Encara amb més normalitat s'han exercitat Xavi i Alexis. En contrapartida, Leo Messi i Sergio Busquets, que va patir un fort trau al genoll en el partit durant la Reial Societat, s'han entrenat al gimnàs. Pel que fa a l'argentí, no té cap lesió però s'ha preferit que fes treballs específics.

Actualitzat
Com és habitual en les últimes sessions, fins a set jugadors del filial han participat en l'entrenament amb el primer equip: Cristian Tello i Jonathan Dos Santos, titulars en l'últim partit del Barça, més Sergi Roberto, Marc Bartra, Marc Muniesa, Martín Montoya i Gerard Deulofeu.

Mascherano apunta a titular

Javier Mascherano es perfila com a relleu de Sergio Busquets al migcentre del Barça si el vallesà no es recupera per jugar. "Sabem que serà un partit molt difícil i no ens podem confiar, perquè en la Copa una eliminatòria que sembla encarrilada pot canviar de seguida", ha dit l'argentí. Pel que fa a la Lliga, Mascherano ha admès que està difícil "però nosaltres lluitarem fins al final; qualsevol ensopegada del Reial Madrid ens torna a posar en la lluita", ha dit.

El jugador del Barça, que ha admès que no li agrada el sobrenom de "El Jefecito", ha considerat la parella de centrals formada per Puyol i Piqué com la millor del món: "Als dos els veig molt bé, 'Puyi' en els últims partits ha estat implacable i ho ha fet molt que molt bé, marcant gols molt importants. Gerard és un grandíssim jugador i els dos es complementen perfectament. Quan juguen junts són la millor parella de centrals del món", ha sentenciat el jugador.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut