Mundial 2022

Ilias Fifa i Meritxell Soler es coronen en la 99a edició de la Jean Bouin

La 99a edició de la mítica cursa barcelonina ha comptat amb 11.000 participants en la seva marató popular

Redacció Esport3Actualitzat

La ciutat de Barcelona ha viscut aquest diumege una de les matinals atlètiques més tradicionals de la capital catalana, la de la disputa de la Jean Bouin, que ha arribat a l'edició número 99. Al llarg del matí s'ha celebrat fins a 15 curses de les diferents categories i la prova principal, la cursa Elit, ha començat a les 11.00. Eren els 10 quilòmetres que han disputat els professionals amb victòria final per al marroquí Ilias Fifa amb un temps de 29 minuts i 38 segons. En dones, tot i ser en circuit diferents del dels homes, ha estat per la manresana Meritxell Soler parant el crono 22 minuts i 57 segons.

En la cursa popular, s'ha imposat en categoria masculina l'andalús Alberto Casas, que ha aconseguit la victòria als 10 quilòmetres masculins amb 30 minuts i 27 segons, en un final frec a frec amb Bernat Kun. El podi l'ha completat Antoni Solergibert, a 4 segons dels dos primers classificats. En categoria femenina s'ha imposat la barcelonina Cristina Silva, establint un temps de 34 minuts i 33 segons. Elisa Melilli, amb 36:21, i Txell Jarque amb 36:28, han quedat segona i tercera respectivament.

En la cursa de 5 quilòmetres, Marcel Walkington s'ha imposat en la categoria masculina amb un temps de 14 minuts i 11 segons, mentre que Laura Heredia ho ha fet en la femenina aturant el crono a 17:08.

L'edició d'enguany comptava amb algunes facilitats respecte a altres anys, com és el cas de la pujada del carrer Lleida, que s'ha fet més curta.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut