Ibrahimovic lidera la treballada victòria del Barça al camp del Getafe (0-2)

Ibrahimovic ja comença a ser decisiu al Barça. El suec ha liderat el treballat triomf dels blaugranes a Getafe. El Barça ha patit sobretot a la primera meitat, on els locals han tingut dos pals, però ha acabat guanyant un partit rocós contra el fins ara sorprenent líder de la Lliga. L'entrada d'Iniesta i Messi, a l'inici de la segona part, ha revolucionat l'equip de Guardiola, que s'ha acabat imposant per 0 a 2. Ibrahimovic ha inaugurat el marcador rematant amb la puntera una centrada d'Abidal, i Messi ha sentenciat en rematar de cap una assistència del suec.

Guardiola ha seguit fidel a la seva política de rotacions i ha deixat a la banqueta del Coliseum Alfonso Pérez de Getafe Messi, Alves, Henry i Iniesta. Una banqueta de luxe després dels partits internacionals de seleccions per enfrontar-se amb el sorprenent líder de la Lliga. Amb aquestes absències a l'onze titular, la gran novetat ha estat el debut de Txigrinski, que ha fet parella de centrals amb Piqué, desplaçant Puyol al lateral dret.

El Barça ha començat dominant, tenint una alta possessió de la pilota, com de costum, però amb una circulació més lenta del que és habitual. Aquest ritme lent l'ha aprofitat el Getafe per començar a crear perill sobre la porteria de Valdés. Primer, Albín ha estavellat una espectacular volea al travesser i després Soldado, de xilena, també s'ha topat amb la fusta.

Els blaugrana han patit més del compte i només han arribat amb comptagotes a la meta d'Ustari. Keita ha estat a punt de sorprendre els locals amb un xut molt llunyà que s'ha perdut fregant el pal i Xavi també ha provat sort amb un remat tou a les mans del porter argentí.

El Barça ha sortit viu d'una primera part bastant fluixa i, a la segona, l'entrada de Messi i Iniesta ha revolucionat el joc espès dels homes de Pep Guardiola. Però el jugador decisiu en la victòria al camp del fins ara líder de la Lliga ha estat Zlatan Ibrahimovic. El suec, pràcticament desaparegut durant el primer temps, ha fet acte de presència per encarrilar un triomf que s'havia complicat força. Ibra ha estat l'autor del 0-1 al minut 66 rematant amb la punta de la bota una centrada d'Abidal. I de nou el suec ha estat bàsic en el definitiu 0-2, al minut 80, fent l'assistència a Messi, que d'aquesta manera ha deixat enrere el mal gust de boca després de la decepció amb l'Argentina.