Barça

Jennifer Hermoso, amb fam de Champions

La golejadora del Barça no ha fallat en cap eliminatòria europea. Ara, fixa l'objectiu en el París Saint-Germain, rival de les blaugranes en semifinals. La de Carabanchel serà la gran amenaça per al líder de la Lliga francesa. Aquest curs, entre el Barça i la selecció espanyola, ha marcat 36 dianes en totes les competicions

Àlex CastellsActualitzat

No hi ha cap jugadora a Europa que hagi cantat més gols aquesta temporada. Marcar, però, tampoc no és cap fixació per a Jennifer Hermoso.

"Sempre he dit que no soc una jugadora de marcar gols. Ja no ho puc dir perquè he seguit marcant gols. M'agrada marcar, però sobretot si donen punts."

És una afirmació sorprenent, venint de l'actual pitxitxi de la Champions. De fet, els números la rebaten. Ha anotat 36 gols en totes les competicions, entre el Barça i la selecció espanyola.

"No em considero una 'killer', ni una davantera que només marca gols. Crec que puc aportar altres coses. Em defineixo com un 9 i mig, ni un 9 ni un 10. Aquí sempre he fet de fals 9 i és on trobo més còmoda, amb més llibertat de moviments."

No ha fallat en cap eliminatòria de Champions. Un gol contra el PSV, un hat-trick contra el Fortuna Hjorring, i un altre gol contra el Manchester City. Ara, en semifinals, toca el París Saint-Germain. Hi va jugar durant una campanya, de no gaire bon record. Com a mínim, hi va poder celebrar una Copa de França contra el Lió.

"Hi ha pros i contres de la meva etapa a París. Me n'hi vaig anar amb moltes ganes perquè era un dels millors equips on podia estar. Necessitava descobrir coses noves. Em va costar adaptar-m'hi. Però això, alhora, m'ha fet ser més bona jugadora. També t'enriqueix. És una superació que vaig haver de viure i vaig sortir guanyat amb l'experiència."

Amb el 7 a l'esquena, la pitxitxi de Champions (@FCBFemeni)
 

D'aquest creixement, se n'ha beneficiat el Barça. El "7" blaugrana és una peça angular i, de gols, encara n'hi falten, per marcar.

"El d'aquest diumenge, de moment, és el que em falta per marcar... o diumenge que ve, per passar a la final, que seria la meva primera de Champions. Seria un somni."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut