Javi Puado celebra un dels gols a la primera part (@RCDEspanyol)
Espanyol

Hat-trick exprés de Javi Puado

El davanter de l'Espanyol ha fet tres gols en només tretze minuts contra el Las Palmas. El hat-trick es converteix en el segon més ràpid de la història del club

Redacció Esport3Actualitzat

La d'aquest dissabte ha estat una tarda màgica per a Javi Puado. El davanter de l'Espanyol ha fet ni més ni menys que tres gols en només tretze minuts. Una fita a l'abast de molt pocs jugadors. De fet, aquest hat-trick ha estat el segon més ràpid de la història de l'Espanyol. Les seves dianes han deixat pràcticament sentenciat el duel contra el Las Palmas.

El primer dels gols ha estat al minut 9. RDT ha rematat a la sortida d'un córner, la pilota ha quedat morta a l'àrea petita i Puado ha inaugurat el marcador a plaer. Poc després, el mateix Puado ha fet una extraordinària rematada de cap per fer el segon. La cirereta al pastís ha arribat al minut 22, amb una gran acció individual de Javi Puado per fer el hat-trick.

 

Rebuda de Primera

L'afició blanc-i-blava ho ha tornat a fer. Els jugadors de l'Espanyol han tingut un suport excepcional en la seva arribada a l'RCD Stadium abans del partit contra el Las Palmas.

 

 

Anar al contingut