Champions

La imatge de Guardiola al Bernabéu que suscita interpretacions de tots colors

El tècnic del Manchester City ha tingut un moment d'introspecció a la gespa del Bernabéu previ a la semifinal de Champions contra el Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Quan falten poques hores per a l'anada de la semifinal de la Champions contra el Reial Madrid, l'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha tingut un moment d'introspecció a la gespa del Bernabéu.

Uns instants que han suscitat nombroses interpretacions: està el tècnic català rememorant els moments èpics viscuts amb el Barça al Bernabéu? O pensa no repetir l'escenari de fa un any amb una remuntada dels blancs?

D'altres s'han quedat amb una versió més pragmàtica. En unes imatges de Bein Sports, Guardiola s'ajup a prop del cercle central del Bernabéu i palpa la gespa. Una gespa recent canviada per cinquena vegada aquesta temporada.

Des de l'entorn madridista han interpretat aquest gest com una "excusa" del tècnic català en cas de perdre aquest vespre contra els blancs.

I han anat més enllà, comparant la "preocupació" de Guardiola amb l'estat de la gespa amb la de Xavi, crític amb l'absència d'una regulació sobre el terreny de joc al futbol.

Sigui com sigui, Guardiola ha visitat el Bernabéu en múltiples ocasions, tant com a jugador com entrenador, i la majoria amb balanç positiu.

Com diu el de Santpedor, "no en té ni idea" de com serà aquesta eliminatòria. Però de ben segur que aquest moment d'instrospecció a la gespa del Bernabéu li ha servit per saber com voldria que fos.

Guardiola torna al Bernabéu
Guardiola torna al Bernabéu (Reuters)
ARXIVAT A:
Guardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut