Barça

Guardiola protegeix l'equip de les crítiques davant de la visita del Mallorca al Camp Nou

Després de l'ensopegada al camp del Rubin Kazan a la Champions, al Barça li toca ara centrar-se en la Lliga. Aquest dissabte, a les vuit del vespre, l'equip blaugrana rep la visita del Mallorca al Camp Nou. Pep Guardiola no vol de cap de les maneres que els resultats dels últims partits, on ha sumat dos empats consecutius, acabin passant factura al rendiment de l'equip. Fidel al seu estil, el tècnic protegeix el conjunt de les crítiques assegurant que juga millor que l'any passat. El cas és que el Mallorca no serà un rival fàcil. Els de Manzano, que tindran el suport de prop de 400 aficionats, tenen una trajectòria excel·lent en aquest inici de Lliga. Especialment a casa, on han fet de l'ONO Estadi un fortí. Al Camp Nou buscaran la primera victòria de la temporada a domicili.

Actualitzat
Pep Guardiola vol blindar l'equip davant de qualsevol crítica. No el preocupa que l'equip no estigui gaire fi de cara a porteria. Continua fidel a la seva filosofia de joc i, davant de qualsevol comparativa respecte a la temporada passada, el tècnic de Santpedor és contundent i assegura que el Barça està jugant millor que l'any passat.

Bona part de les crítiques a l'estat de joc blaugrana vénen de Madrid. Per això, Guardiola ha qüestionat determinats estats d'opinió sobre el fet que l'equip no és tan brillant com abans.

Dissabte, el Barça juga contra el Mallorca al Camp Nou a partir de les vuit del vespre. Per tant, en cas de victòria posarà pressió a la visita del Reial Madrid al Vicente Calderón amb motiu del derbi madrileny, que es juga a partir de les deu.

El Mallorca, l'equip revelació

Gregorio Manzano ha fet del Mallorca l'equip revelació de la Lliga, i això que la plantilla té nòmines pendents per cobrar. Els illencs estan en zona europea: són cinquens a un punt de la Champions, després d'un gol de Webó diumenge passat contra el Racing. Amb aquest panorama, Manzano ho té clar: al Camp Nou, molt a guanyar i poc a perdre.

El Mallorca només ha perdut dos partits en nou jornades, i basa la seva força en tres punts: els gols d'Aduritz -el basc és un perill en el joc aeri i ja suma cinc dianes-, la creació de Julio Álvarez -el migcampista està cobrint a la perfecció la baixa de Jurado, que ha tornat al Calderón-, i la consolidació sota els pals de Dudu Aouate -l'israelià és el quart porter menys golejat d'aquest començament de Lliga. Però el potencial que el Mallorca exhibeix a l'ONO Estadi, on ha sumat 15 punts de 15 de possibles, es dilueix lluny de casa. Com a visitant només ha sumat dos punts. Això sí, Manzano ja sap el que és guanyar al Camp Nou. Ho ha fet en dues ocasions. L'última, un 2 a 3 fa dues temporades, però llavors encara no hi havia Pep Guardiola a la banqueta local.

Laporta anunciarà una remodelació de la junta

D'altra banda, el president Joan Laporta prepara una remodelació de la junta directiva. Laporta ho anunciarà en la junta de divendres de la setmana que ve a Perpinyà. Els quatre vicepresidents seguiran i el que es farà serà una redistribució de les responsabilitats de la junta directiva per millorar el funcionament de la gestió del club.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut