Futbol

Guardiola: "L'esport no és esport quan l'èxit està garantit"

El tècnic del Manchester City també es mostra crític amb la filosofia de la nova Superlliga europea

Redacció Esport3Actualitzat

La creació de la nova Superlliga europea està trobant una forta oposició des de molts sectors i per motius diversos. També des dels clubs impulsors de la iniciativa s'han alçat algunes veus crítiques. Igual que Jurgen Klopp, entrenador del Liverpool, també Josep Guardiola, tècnic del Manchester City, ha mostrat les seves reticències al fet que una competició sigui tancada o gairebé tancada, com es pretén fer amb la Superlliga.

El tècnic de Santpedor s'ha mostrat prou clar en aquest aspecte:  

"No parlem d'esport quan no hi ha relació entre l'esforç i la recompensa per aquest esforç. No és esport quan tens la recompensa assegurada. Si tan se'n dona que perdis. Per això he dit que vull la millor competició, tan dura com sigui possible, sobretot la Premier League. I no és just que un equip lluiti i lluiti i després no pugui competir perquè la recompensa la tenen assegurada uns pocs equips".

El Manchester City és un dels 12 equips impulsors de la Superlliga europea. La meitat són anglesos i, segons assenyala la premsa anglesa, a dos d'ells els haurien començat a agafar dubtes veient el rebuig social que provoca la iniciativa.

La creació de la Superlliga va sobrevolar també la sala de premsa del partit de la Premier entre el Leeds i el Liverppol, on Jürgen Klopp va voler exculpar els seus jugadors i a ell mateix de la decisió de l'entitat que representava, a més de donar a entendre que no li agrada la nova competició.

També Zidane ha donat la seva opinió en la prèvia del partit Cadis-Reial Madrid, en aquest cas tirant pilotes fora.

 

 

ARXIVAT A:
GuardiolaSuperlliga
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut