FUTBOL

Zidane, sobre la Superlliga: "Mai em mullo"

L'entrenador del Reial Madrid se centra en el partit al camp del Cadis i no valora la nova Superlliga impulsada pel seu president

Redacció Esport3Actualitzat

Zinedine Zidane no ha volgut parlar aquest matí de la nova Superlliga, que serà presidida per Florentino Pérez. El tècnic francès ha dit que és veritat que "mai em mullo" i s'ha limitat a comentar:

"És una qüestió del president. Jo només estic aquí per parlar del partit de demà. La resta, no és feina meva."

Al camp del Cadis, dimecres a les deu del vespre, podrien reaparèixer Varane i Carvajal, segons ha explicat el tècnic. Qui segur que no jugaran són Hazard i Kroos, que segueixen el seu procés de recuperació. El Reial Madrid és segon a la Lliga, a tres punts de l'Atlètic de Madrid.

Zidane assegura que el que més anima l'equip en aquest tram final de temporada és que "ja queda poc". I ha precisat: "Demà ho tornarem a donar tot, amb un equip competitiu. Volem sumar punts i, com sempre, lluitarem fins a l'últim alè. Encara hi ha molta vida." L'entrenador del Madrid ha descartat totalment afluixar a la Lliga per centrar-se en les semifinals de las Champions contra el Chelsea.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut