Girona

Girona - Vila-real: el partit per la permanència a Montilivi

Els gironins buscaran retrobar-se amb la victòria a Montilivi, on fa més de cinc mesos que no sumen els tres punts

Actualitzat

El Girona d'Eusebio Sacristán rep aquest diumenge el Vila-real de Javier Calleja en un partit que es presenta clau en l'agònica lluita per la permanència en l'elit del futbol espanyol.

Els catalans, que durant les últimes setmanes han vist com el seu matalàs de punts sobre el descens s'ha reduït de nou a quatre, buscaran retrobar-se amb la victòria a Montilivi, on fa més de cinc mesos que no sumen els tres punts.

Les tres derrotes encaixades en les tres últimes jornades, contra l'Athletic Club (1-2), l'Atlètic de Madrid (2-0) i l'Espanyol (1-2), obliguen el conjunt català, el pitjor equip de la competició com a local, a trencar la pèssima ratxa que travessa a casa, de fins a deu partits sense saber què és guanyar en la competició regular.

Una realitat massa pobra per a un vestidor que és plenament conscient que l'objectiu de la salvació passa per millorar els resultats a Montilivi, on aquesta temporada només han aconseguit dues victòries a la Lliga.

Per afrontar el partit, Eusebio s'ha trobat amb dues baixes d'última hora, la de Planas i la de Valery, que se sumen a les de Granell, Douglas i Bernardo.

El Vila-real arriba al partit amb la necessitat de sumar una victòria que el tregui de la zona de descens després d'una setmana molt complicada.

L'equip de Javi Calleja ha vist com s'escapaven els punts en la recta final dels quatre últims partits, una ratxa que els ha ficat a la zona de descens i que els ha deixat gairebé fora de la competició europea, després de perdre amb el Celta i el Betis en la Lliga, d'empatar amb el Barcelona i de caure per 1-3 contra el València en el temps de descompte en la Lliga Europa, la qual cosa deixa l'equip amb un peu fora de la competició europea.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut