Gerard Piqué en una imatge d'arxiu (Reuters)
Barça

Gerard Piqué: "Sempre he tingut la il·lusió de ser president del Barça algun dia"

El central del Barça diu que "mentre Messi vesteixi la samarreta del Barça hi ha esperances que es quedi"

Actualitzat

Gerard Piqué es va sotmetre a una bateria de preguntes per part de nens en un programa de Radio Marca fet en col·laboració amb la Fundació Cris, conduit per l'"snowboarder" Ander Mirambell. El central del Barça va confirmar, entre altres coses, que manté la il·lusió de ser algun dia president del Barça: 

"A les eleccions que venen ara segur que no m'hi presentaré, perquè encara soc jugador, però en el futur mai se sap. Jo soc molt, molt culer. M'agradaria poder ajudar de la millor forma possible el club dels meus amors i això passa per estar molt ben preparat per fer de president si algun dia veig que puc aportar coses al club. Si no, no em presentaria. Ho decidiré en el futur, és una il·lusió que sempre he tingut, però no sé si es podrà portar a terme."

Piqué també va comentar que espera que Messi es quedi al Barça més enllà de l'estiu que ve, però que no sap què farà l'argentí:

"Se li hauria de preguntar a ell. Tots esperem que es quedi, però és una decisió molt personal. Mentre continui vestint la samarreta del Barça sempre hi ha esperança i tant de bo se'l pugui seduir d'alguna manera perquè es pugui quedar més anys."

El central barceloní, que responia a preguntes de nens que han superat un càncer infantil, també va confessar que li va saber greu quan Luis Suárez va marxar, que no es posarà mai una mascareta del Reial Madrid, o va recordar el seu millor gol - el del 2-6 al Bernabéu- i també el seu pitjor autogol. I també va explicar quins són els seus millors amics al vestidor: 

"Vam fer una gran relació amb Puyol que encara mantenim. Amb Cesc vam coincidir quan teníem 8 o 10 anys i també vam fer una gran relació, i després vaig tenir la sort que va tornar al Barça. Ara mateix hi ha un grup de 4, 5 o 6 que som els de la casa, que ens portem molt molt bé: Sergi Roberto, Busquets, Aleñá, Leo... portem molts anys junts i tenim molta relació. Al final t'ajuntes amb gent que ha viscut el mateix que tu i el fet d'estar a la Masia uneix molt."  


En l'entrevista, gravada abans que Piqué es lesionés, el jugador blaugrana destacava com un dels pitjors records la lesió que es va fer, també contra l'Atlètic de Madrid, l'any 2014. 

 

Anar al contingut