Gerard Piqué, el jugador més utilitzat del Barça (EFE)
Barça

Gerard Piqué, l'intocable de Valverde

Diumenge es pot convertir en l'únic jugador de camp de Primera Divisió que ha jugat tots els minuts de la Lliga

Francesc LatorreActualitzat

Si diumenge Gerard Piqué forma part de l'alineació titular del Barça a San Mamés i completa tot el partit, podrà presumir de ser l'únic jugador no porter que ha jugat tots els minuts de totes les jornades. De moment, Piqué comparteix aquest honor amb Fernando Calero, del Valladolid, però el central del conjunt castellà no pot jugar aquest divendres per acumulació de targetes.

Piqué és també l'home amb més minuts de la plantilla del Barça, més fins i tot que Ter Stegen. L'alemany també ha jugat tots els minuts de la Lliga (1.980), però Piqué n'acumula més perquè també ha jugat a la Copa de Rei, a banda de la Lliga de Campions i la Supercopa d'Espanya. En total, Piqué ha jugat 2.790 minuts repartits en 31 partits oficials. Valverde només ha prescindit d'ell en les dues primeres rondes de la Copa (Cultural Lleonesa i Llevant) i en el partit intranscendent de Lliga de Campions contra el Tottenham al Camp Nou.

El central barceloní, que la setmana passada va fer 32 anys, està rendint a un nivell altíssim, liderant una temporada més la defensa del Barça. I està obtenint molt rèdit de la seva decisió de no jugar més amb Espanya, fet que li ha permès carregar bateries a les aturades de seleccions.

"Ara estic gaudint molt. L'objectiu principal de deixar la selecció era trobar-me bé físicament amb el Barça i poder aportar al màxim el meu rendiment personal. Tinc la sort que les lesions m'estan respectant molt. No em lesiono i això em permet aportar molt a l'equip. Em trobo molt còmode i espero poder seguir en aquest nivell fins a final de temporada i que puguem celebrar títols."

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut