Filippo Ganna, el millor contra rellotgista del món
Ciclisme

Ganna s'exhibeix a la crono i Wellens s'emporta l'Étoile de Bessèges

No hi ha hagut sorpreses en l'última etapa de l'Étoile de Bessèges. Filippo Ganna s'ha imposat en la contra rellotge i ha aconseguit la seva segona victòria d'etapa seguida, mentre que Tim Wellens ha mantingut sense problemes el primer lloc de la general

Filippo Ganna és, sense discussió, el millor contra rellotgista del món, i avui ho ha tornat a demostrar en l'última etapa de l'Étoile de Bessèges, una cronometrada de 10'7 km, amb una pujada final de gairebé 3 a l'Ermitage d'Alès.

El campió del món no ha notat l'esforç de l'etapa anterior, que es va adjudicar amb un atac en solitari en els quilòmetres finals, i ha guanyat amb molta solvència, tot i que el francès Benjamin Thomas l'ha obligat a exprimir-se fins a la línia d'arribada. Al final, Ganna li ha tret 10 segons.

El líder, Tim Wellens, no ha tingut cap problema per assegurar-se la victòria final, amb una bona actuació en la crono que li ha valgut la quarta posició. Els catalans Roger Adrià i Kiko Galván han acabat en els llocs 17 i 22 de l'etapa, respectivament.

En la general final, Wellens s'ha imposat amb 53 segons d'avantatge sobre Michael Kwiatkowski, i Nils Politt ha acabat tercer, a 59. Martí Márquez ha acabat quinzè i Roger Adrià, divuitè.

Anar al contingut