Francisco Herrero guanya la quarta etapa de la Titan Desert en memòria del seu company difunt
Anna Ramírez, intractable a la Titan Desert @TitanDesert
Ciclisme

Francisco Herrero guanya la quarta etapa de la Titan Desert i la dedica al seu company difunt

Anna Ramírez s'emporta la quarta etapa i referma el seu mallot de líder

Redacció Esport3Actualitzat

L'espanyol Francisco Herrero (Cannondale TB), vencedor de la quarta etapa i líder de la Titan Desert, ha dedicat el seu doblet i mallot vermell al company que va morir dimarts passat a l'Hospital Mohammed VI de Marràqueix, un fet que ha estat a la memòria de tots els corredors d'aquesta dura edició marcada per la calor al desert marroquí.

Un minut de silenci en record d'Ernesto Escolano ha llançat el gran grup des de Fezzou a l'impressionant enclavament de les dunes d'Erg Chebbi, en un trajecte de 116 km per les immenses planes pedregoses i sorrenques d'aquesta regió del Sàhara.

Set corredors s'han disputat la victòria a les dunes d'Erg Chebbi a l'esprint. El més ràpid ha estat Francisco Herrero, campió d'Espanya de marató, que ha aconseguit el doblet amb un temps de 4h.34.30, el mateix temps que Oriol Colomer i Konny Looser.

A la general, el segovià avantatja en només 3 segons Looser, i en més d'11 Pau Marza. Un empat tècnic que probablement es desfarà a l'etapa d'aquest dijous, clau per al mallot vermell.

Triple d'Anna Ramírez    

En categoria femenina, de nou s'ha tornat a mostrar intractable la catalana Anna Ramírez, que ha aconseguit la tercera victòria en aquesta edició i va en camí d'anotar-se la quarta Titan.

Ramírez ha guanyat amb un temps de 5h.07.17, a 22,6 km/hora, i ha superant la seva enemiga íntima, la namíbia Vera Looser, que es troba segona a la general a més de 5 minuts.

ARXIVAT A:
Titan Desert
Anar al contingut