Barça

FC Barcelona: Molts davanters, però pocs de disponibles

Entre els lesionats i els transferibles, l'atac blaugrana queda limitat a Leo Messi, Antoine Griezmann, el Kun Agüero i Memphis Depay

Xavi LemusActualitzat

La lesió d'Ousmane Dembélé ha complicat encara més el trencaclosques de la davantera del Barça de cara a la pròxima temporada. Ara mateix tan sols hi ha 4 davanters disponibles: Messi, Memphis Depay, Griezmann i el Kun Agüero. Dos més de pendents de sortida: Braithwaite i Trincao. I un total de 3 lesionats: Dembélé, Coutinho i Ansu Fati. Dels disponibles, Griezmann, que està fent una bona Eurocopa, podria ser una bona opció per aconseguir algun ingrés en forma de traspàs i, sobretot, en cas de marxar, per alleugerir la massa salarial. El futur de Braithwaite i Trincao passa per una venda o cessió. Cap dels dos entra en els plans de Koeman de cara al nou curs futbolístic.

 

Més complicat és el futur dels 3 lesionats. Coutinho continua al Brasil recuperant-se del genoll, i al club ningú compta amb ell per a la futura plantilla. Tot i això, la seva sortida no apunta a fàcil tenint en compte la seva alta fitxa. En el cas de Dembélé, els responsables esportius estaven negociant la seva renovació, però la lesió fa impossible que en cas que no hi hagi acord el puguin traspassar. Una de les grans incògnites serà l'estat físic d'Ansu Fati després del calvari en forma d'operacions al genoll.

El que havia de ser el jugador franquícia a curt termini ara haurà de tornar a demostrar que la seva recuperació és un fet. Per tant, a hores d'ara, Koeman només té 3 noms indiscutibles a la seva pissarra: Messi, pendent de tancar la renovació, i Memphis i el Kun Agüero, dues de les novetats en el capítol de fitxatges.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut