Carles Puyol també s'ha apuntat al Torneig de Pàdel de Llegendes del futbol (XBT)
Barça

Exblaugranes confien en Koeman

Exfutbolistes, entre ells exblaugranes com els germans Frank i Ronald de Boer, Javier Saviola o Luis Milla, entenen la situació que viu Ronald Koeman i confien que el Barça sortirà de la situació en què es troba

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

Un grapat d'exfutbolistes juguen aquests dies a Cornellà un torneig de pàdel, el Trofeu de Llegendes. Amb més o menys encert amb la pala es pot veure en acció Patrick Kluivert, Carles Puyol, Julio Salinas, Gerard López, Víctor Muñoz, Pichi Alonso, Frank i Ronald de Boer, Javier Saviola, Roger Garcia Junyent, Jesús Mariano Angoy, Fran González, Martín Andrés Posse o Christian Panucci, entre molts altres. La situació del Barça i la de Ronald Koeman, especialment, està en boca de tots.

"Aquests moments, els clubs grans els passen", diu l'argentí Javier Saviola. "Koeman té jugadors que són capaços de revertir la situació i sortir endavant. De fet, la competició acaba de començar. No és tan dramàtic; queda moltíssima Lliga. Em va sorprendre, com a tothom, que Messi no seguís al Barça; però no es pot viure del passat, ni al futbol ni a la vida. El Barça té un tècnic capaç, jugadors que ho poden fer bé i s'han fet fitxatges importants. El club i l'equip han de passar el procés postMessi."

També ha dit la seva Luis Milla:

"El Barça ha de fer un pas endavant i canviar moltes coses. Potser es donava molta importància al joc de Messi; ara ha de canviar i jugar amb més mentalitat d'equip sòlid. Koeman té feina; té baixes importants i en atac està costant. És positiu que jugadors joves estiguin fent un pas endavant. El que no pot fer un club com el Barça és canviar cada dos per tres. Koeman porta poc temps a la banqueta. És cert, però, que un club gran com el blaugrana funciona a curt termini. La competició ja ha començat i al final els resultats són els que manen."

I Ronald de Boer:

"El Barça està en un moment molt difícil. El més important és estar tranquil. Cal analitzar què és el que no va bé. L'equip té baixes i jugadors nous amb els quals cal tenir paciència. I crec que Koeman ha de seguir, porta poc temps, és molt bon entrenador, té el cor blaugrana i segur que tindrà èxit. Voldria jugar amb un 4-3-3, però pensa que ara mateix no és possible. Quan es perden partits als grans clubs, les crítiques són també grans. És la vida de l'entrenador i s'han d'acceptar. De tota manera crec que se li està faltant a vegades al respecte a Ronald Koeman. Tant de bo el president tingui tranquil·litat i veurem què passa."

      L'exmadridista Christian Panucci, que està convençut que Mbappé acabarà sent madridista, també ha parlat del Barça actual.

"El Barça és sempre el Barça. Esclar que està en un moment complicat, però és un dels millors clubs del món. A l'aficionat madridista li agrada que el Barça vagi malament, però a mi m'agrada el bon futbol i el Barça sempre ha donat espectacle. Els moments dolents arriben per a tots els equips ja que la temporada és molt llarga. Koeman està treballant amb moltes dificultats. La sortida de Messi va ser un cop dur i negatiu per al vestidor."

Anar al contingut