Girona

Eusebio: "La victòria ens permetria veure les coses d'una altra manera"

L'entrenador blanc-i-vermell admet que el Girona no està passant per un bon moment, però mostra total confiança en els seus jugadors per capgirar la dinàmica negativa

Actualitzat

Eusebio Sacristán ha comparegut en roda de premsa per explicar com encara el crucial duel que el Girona ha de jugar contra el Valladolid aquest dimarts al José Zorrilla. L'objectiu de la permanència està en joc:

"Les últimes derrotes han estat pals forts per a l'equip, però aquest grup de jugadors ha demostrat la fortalesa que té i s'han aixecat de nou. Hem de continuar creient en nosaltres i sumar punts, la victòria ens permetria veure les coses d'una altra manera."

 

El Girona no està passat una bona ratxa i necessita sumar els tres punts amb urgència, especialment davant d'un rival a la part baixa de la classificació com el conjunt castellà:

"Les circumstàncies adverses ens fan enfortir. Hem de demostrar determinació i que volem aconseguir el que perseguim des de l'inici de temporada. La sensació de l'equip és que tenim un grup de jugadors que sempre dona la cara, que tenen el compromís i la determinació ens han de permetre capgirar la situació."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut