La selecció espanyola celebra la victòria
Eurobasket

Espanya es posa líder en un partit en què Laia Palau fa rècord de participacions a l'Eurobasket

Palau ha participat en 10 edicions de l'Eurobasket en un total de 69 partits

En l'Eurobasket femení, la victòria, divendres a la nit, a València, de la selecció espanyola sobre Suècia, combinada amb la derrota de Bielorússia contra Eslovàquia, permet a les espanyoles posar-se líders del Grup A. Ahir, l'equip espanyol, a diferència del partit inaugural, va estar al nivell previst i va fer miques les sueques, que només van aguantar la pressió cinc minuts.

Així, un parcial de 20-1 va deixar el partit decidit ja pràcticament al primer quart. Al final, victòria per 76-55.

Homenatge a Laia Palau

La base catalana Laia Palau ha establert el rècord històric de partits a l'Eurobasket FIBA femení i va rebre un homenatge moments abans del partit contra Suècia. Palau ha participat en 10 edicions de l'Eurobasket en un total de 69 partits.

Laia Palau, emocionada
Laia Palau, emocionada (EFE)

Laia Palau es mostrava molt satisfeta per la victòria:

"Estem molt contentes; no solament per la victòria, que era necessària, sinó perquè hem jugat com hem de jugar i com volem jugar. Defensant fort, mirant de robar i corrent és com ens sentim bé i com hem arribat fins aquí. Espero que diumenge i en els partits que arribin després puguem mantenir el nivell."

Pel que fa a la resta de grups, Sèrbia lidera el B; Bòsnia i Herzegovina, el C, i França, el D.