Feliciano López i Marc López en el partit de dobles contra Romania (EFE)
Feliciano López i Marc López en el partit de dobles contra Romania (EFE)
Tenis

Espanya cedeix en els dobles i no decideix la seva eliminatòria per l'ascens al grup Mundial de la Davis davant de Romania

Els dos López, Feliciano i Marc, no han pogut sumar el tercer punt davant de Romania que hauria tancat la penúltima eliminatòria en la lluita per l'ascens al grup d'elit de la Copa Davis

Actualitzat

Feliciano López i Marc López no han tancat per Espanya l'eliminatòria del Grup Mundial I de la Copa Davis davant de Romania. La parella espanyola, guanyadora de l'últim Roland Garrós, ha caigut davant de Florin Mergea i Horia Tecau en un partit que ha arribat fins el cinquè set (6-3, 1-6, 6-1, 5-7, 3-6).

Després de guanyar els dos partits individuals de divendres, amb un triomf en els dobles l'equip que dirigeix Contxita Martínez hauria passat a l'última ronda per a l'ascens al grup mundial. Diumenge, Espanya tindrà dues oportunitats per aconseguir el seu objectiu.

Roberto Bautista, el quinzè de l'ATP, s'enfrontarà en el primer partit de diumenge a Marius Copil. Si el castellonenc no sumés el tercer punt per a l'equip espanyol, Feliciano López es veuria obligat a guanyar a Adrian Ungur.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut