Carlos Sainz durant el partit solidari a l'Estadi Lluís II de Mònaco
Carlos Sainz durant el partit solidari a l'Estadi Lluís II de Mònaco (@F1)
Fórmula 1

Ensurt de Carlos Sainz en el tradicional partit solidari de pilots a Mònaco

El pilot de Ferrari ha enviat un missatge per tranquil·litzar els seus seguidors després del cop que va rebre a la cuixa dreta

Redacció Esport3Actualitzat

El gran circ de la Fórmula 1 arriba a una de les cites més luxoses de la temporada. Els carrers de Montecarlo tornaran a ser escenari del tradicional Gran Premi de Mònaco. Com és habitual, l'esperada cursa tindrà la presència de moltes cares conegudes del món de l'esport, de la moda, del cinema...

La prova, única al calendari de l'F1, ve precedida de diferents esdeveniments que només es fan per aquest Gran Premi. Un d'ells és el partit de solidari de futbol que fan els pilots de la graella a l'Estadi Lluís II.

Carlos Sainz ha estat un dels grans protagonistes, primer de tot, per la connexió que va tenir amb el seu company a Ferrari en una de les jugades més virals. I és que Charles Leclerc va desaprofitar una gran assistència del madrileny, que el va deixar tot sol davant del porter rival. La jugada va acabar amb el mateix monegasc fent broma i rient amb el porter.

Ensurt de Sainz

Més tard, el madrileny va deixar una altra imatge que també s'ha viralitzat a les xarxes socials. La fotografia mostra Carlos Sainz a la banqueta rebent assistència mèdica després de tenir un cop a la cuixa dreta.

El mateix Carlos Sainz ha enviat un missatge per tranquil·litzar els seus seguidors i confirmar que podrà córrer el Gran Premi sense problemes.

Anar al contingut