Cop d'autoritat de Bastianini
Cop d'autoritat de Bastianini a Brno
Motor

Enea Bastianini venç a la República Txeca i se situa líder de Moto2

L'italià i la seva Kalex dominen de principi a fi al circuit de Brno. El britànic Sam Lowes i el nord-americà Joe Roberts, segon i tercer respectivament. Xavi Vierge, el millor català, acaba dotzè.

Xavier AymamíActualitzat

Victòria còmode, de principi a fi, de l'italià Enea Bastianini, que s'ha imposat al GP de la República Txeca de Moto2 i aconsegueix la segona victòria consecutiva del campionat. Al pilot de l'equip Italtrans Racing, l'han acompanyat al podi el britànic Sam Lowes i el nord-americà Joe Roberts

La sortida ha estat neta, amb l'italià Enea Bastianini, que sortia tercer des de l'engraellat, col·locant-se en primera posició al final del primer revolt del circuit de Brno. Una posició que ja no abandonaria fins al final, tot i la insistència de Lowes i Roberts, que en cap moment han aconseguit inquietar-lo. Per darrere, lluitant per la quarta posició, els italians Marco Bezzecchi i Luca Marini se les han vist amb el trident d'espanyols format per Augusto Fernández, Jorge Martín i Jorge Navarro. Al final, Marini ha acabat quart, Fernández cinquè, Bezzechi sisè, Navarro setè i Martín vuitè. Més enrere, ja en la dotzena posició, ha finalitzat el barceloní Xavi Vierge.

Per la seva banda, el líder de la categoria fins a la cursa d'avui, el japonès Tetsuta Nagashima, ha acabat onzè, una posició meritòria tenint en compte que sortia des de la 21a posició de l'engraellat al no passar ahir de la Q1.

Amb aquests resultats, l'italià Enea Bastianini se situa líder del mundial de Moto2 amb 73 punts, seguit de Luca Marini amb 58 i Tetsuta Nagashima amb 55.

 

 

Anar al contingut