Jutglà, Pedrosa i Juncà, els herois de la Copa per a Barça, Espanyol i Girona, respectivament (EFE)
Futbol

Athletic Club-Barça, Mallorca-Espanyol i Girona-Rayo als vuitens de la Copa

El sorteig propicia la reedició de l'última final del torneig, que es disputarà a San Mamés a partit únic el 19 o 20 de gener

Redacció Esport3Actualitzat

La seu de la Federació Espanyola de Futbol ha albergat el sorteig de vuitens de final de la Copa del Rei, una eliminatòria que també es disputarà a partit únic a l'estadi del rival d'inferior categoria o, en el cas dels equips de la mateixa Lliga, al camp de l'equip la bola del qual hagi estat extreta en primer terme.

Els enfrontaments dels vuitens de Copa:

Atlètic Balears - València

Girona - Rayo Vallecano

Sporting de Gijón - Cadis

Elx - Reial Madrid

Reial Societat - Atlètic de Madrid

Betis - Sevilla

Athletic Club - Barça

Mallorca - Espanyol

Aquest divendres a la tarda s'han fet oficials els horaris dels partits. El Mallorca - Espanyol serà el duel que obrirà el foc dels vuitens, el dia 15 a les 16.00, i el mateix dissabte a les 18.30 es jugarà el Girona - Rayo. Per la seva banda, ​per ser dos dels quatre equips que disputaran la Supercopa, la data i hora de l'Athletic Club - Barça encara està per concretar, però serà el dimecres 19 o el dijous 20 d'aquest mateix mes.

Athletic Club - Barça, els "Reis de Copes"

El sorteig ha propiciat la reedició de la final de l'any passat, 0 - 4 a favor dels culers, disputada a l'estadi de la Cartuja de Sevilla a porta tancada. El duel "coper" per antonomàsia tornarà a enfrontar els dos equips més llorejats de la competició: 31 del Barça, per 23 dels bascos. Tornarà a ser a San Mamés, on a l'agost un golàs de Memphis va evitar la derrota de l'equip encara entrenat per Ronald Koeman.

Els blaugranes van superar el Linares per la mínima en la ronda de setzens (1-2).

Una imatge de l'Athletic - Barça disputat aquest passat mes d'agost
Una imatge de l'Athletic - Barça disputat aquest passat mes d'agost. Resultat final, 1-1 amb gol de Memphis

Mallorca - Espanyol: Vicente Moreno torna a l'illa

Sens dubte, un duel que resumeix el pas per les banquetes de l'actual entrenador de l'Espanyol, Vicente Moreno. El tècnic valencià va aconseguir dos ascensos consecutius amb el Mallorca, i dues temporades més tard també tornava el conjunt blanc-i-blau a la màxima categoria. En la primera volta de la Lliga, aquest mateix duel va deixar un marcador a Son Moix d'1-0 a favor dels locals.

L'Espanyol va necessitar els penals per tombar la Ponferradina en la darrera ronda.

El primer Mallorca-Espanyol d ela temporada va caure del cantó local
El primer Mallorca-Espanyol de la temporada va caure del cantó local

Girona - Rayo: present i passat de Míchel

A Míchel Sánchez no li caldrà veure gaires vídeos per analitzar el seu proper rival a la Copa. Al Rayo, l'actual míster del Girona, ho ha estat tot: jugador, capità, entrenador i portador dels valors populars de l'equip de Vallecas. L'equip madrileny ha fet un salt de qualitat molt important amb Iraola a la banqueta.

Els gironins ja van eliminar un Primera a l'anterior ronda, l'Osasuna de Pamplona (1-0).

Míchel s'ha adaptat completament a la vida gironina (@gironafc)
Anar al contingut