Mundial 2022

Països Baixos no pot superar un Equador que ha merescut la victòria (1-1)

Gakpo ha marcat pels neerlandesos al cap de poc de començar. L'Equador, que ha empatat gràcies al seu golejador Valencia, per les ocasions que ha creat a la segona part hauria pogut guanyar. Totes dues seleccions tenen ara 4 punts

• Cody Gakpo marca el seu segon gol al Mundial amb un gran xut des de fora de l'àrea al minut 6 (1-0).
  • Anul·lat un gol a l'Equador fet per Estupiñán al temps afegit de la primera part per fora de joc posicional de Porozo (minut 48).
  • Enner Valencia fa el gol de l'empat (minut 49) a l'aprofitar el refús de Noopert a un fort xut d'Estupiñán.
  • Gonzalo Plata envia la pilota al travesser (minut 59). L'Equador ha fet mèrits per guanyar.
  • Enner Valencia, que ha fet els 3 gols equatorians en aquest Mundial, ha estat substituït lesionat i ha deixat el camp en llitera (minut 89).