Barça

Xavi resignat amb el "virus FIFA": "És una desgràcia. No hi trobem explicacions"

El tècnic del Barça ha valorat el rastre de lesions que ha deixat l'aturada de seleccions a la plantilla blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

A la prèvia del partit davant el Mallorca, Xavi ha valorat la situació del seu equip:

"És un partit difícil, fora de casa. Aguirre treu partit sempre als equips, defensivament és molt fort. I amb pilota parada. Estan en un bon moment. I després de les seleccions, sempre ens costa."

Xavi Hernández s'ha mostrat frustrat per les lesions que s'han produït just a l'aturada de seleccions:

"Em frustra però he de pensar en positiu. No hi trobem una explicació, és multifactorial i cada jugador és un món. Ha passat. Intentarem que no ens passi. Més precaució, prevenció... Parlarem amb les seleccions.

No sabem si són els viatges, la càrrega de partits, la metodologia... No es busca culpables. És una desgràcia, però hi ha una petita plaga de lesions. És moment de demostrar que tenim una gran plantilla."

Preguntat per les solucions al "virus FIFA", el tècnic blaugrana ha assegurat que seria més avantatjós que només hi hagués una finestra FIFA per temporada:

"La FIFA  té un pla de fer un Mundial cada dos anys, hi ha controvèrsia. Hi ha un pla de selecció durant un mes i mig i després tot per a clubs. Seria millor així. Ho veig bé, però no depèn de mi."

Sobre els jugadors tocats, Xavi s'ha mostrat esperançat. El tècnic no descarta Kounde per al partit contra el Reial Madrid i ha confirmat que Dembélé ja està al cent per cent. Xavi també ha parlat sobre Ansu Fati:

"Aquestes dues setmanes l'he vist molt bé. I estic molt content per com s'ha entrenat. Un altre s'hauria ensorrat per no anar amb la selecció."

Xavi Hernández ha tornat a ser preguntat per Busquets i ha tornat a mostrar la seva confiança en el futbolista:

"Busquets ja ha dit que decidirà a final de temporada si segueix, suposo que farà balanç. Per a mi és molt important."

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut