Festival golejador del Barça al Reale Arena (1-6)

Messi i Dest, amb un doblet cadascun, Griezmann i Dembélé han protagonitzat la golejada més àmplia dels blaugranes aquesta temporada

Laura BruguésActualitzat

Koeman ha repetit el mateix onze titular per tercer partit consecutiu i, per tant, ha seguit apostant pel 3-4-3. En un partit en què Messi s'ha convertit en el jugador que més cops ha vestit la samarreta del Barça en 768 partits.

La Reial Societat ha estat qui ha tingut la primera oportunitat de perill obra d'Isak, que Ter Stegen ha desviat. Passada la mitja hora, Dest ha provat un xut des de la banda dreta que el porter Remiro ha enviat al travesser. Ha estat la jugada d'on ha nascut el primer gol del Barça. En la mateixa acció i després d'una sèrie de transicions, Dembélé ha fallat una ocasió clara xutant al cos de Remiro i el refús del porter l'ha aprofitat Griezmann per marcar el 0-1 al minut 37.

Griezmann celebrant amb Jordi Alba el primer gol del partit (EFE)

Abans del descans, Dest ha transformat el 0-2 després d'una assistència de Messi. Un bon resultat amb què els blaugranes han anat al descans. El nord-americà ha tornat a veure porteria a l'inici de la represa. Centrada de Jordi Alba que el defensa Merquelanz intenta refusar, però la pilota impacta en les cames de Dest i marca el 0-3. Són els primers gols que marca a la Lliga, ja que fins ara havia marcat una diana a la Champions.

Tres minuts després, gran passada en profunditat de Sergio Busquets cap a Messi que no ha perdonat davant Remiro i ha firmat el 0-4. L'àrbitre ha anul·lat un gol a Dembélé per un fora de joc molt discutible.

Dembélé ho ha seguit intentant i amb una jugada personal, ara sí s'ha apuntat el 0-5. Per jugada personal també la de Barrenetxea amb què ha aconseguit marcar l'1-5 amb un golàs. Abans del final, Messi ha arrodonit el festival golejador amb l'1-6 definitiu en una altra diana per emmarcar i se situa més pichichi amb 23 gols. El Barça suma la novena victòria consecutiva a fora a la Lliga.