Futbol

Luis García ja mana a l'Espanyol: "He viscut molts anys al límit"

El nou entrenador perico s'ha mostrat confiat en la salvació. "És un vestidor unit, amb ganes de revenja", ha destacat en la seva presentació

Redacció Esport3Actualitzat

Agraït i convençut. Així arriba Luis García a la banqueta de l'Espanyol. Assumeix la missió de rescatar l'equip i treure'l del pou. Durant la seva presentació, ja ha fet tota una declaració d'intencions.

"Aquest equip lluitarà, intentarà jugar bé al futbol i associar-se. Que els rivals no vulguin jugar contra nosaltres. Serem guerrers."

En aquest sentit, Luis García veu una plantilla sobradament capacitada per capgirar la situació. Ho ha pogut comprovar en el seu primer entrenament a la Ciutat Esportiva. Ha destacat, en especial, la qualitat de futbolistes com Nico Melamed, Puado, Darder o Denis Suárez, que poden marcar diferències en el joc interior.

Primer dia amb Luis García a l'Espanyol (@RCDEspanyol)
Primer dia amb Luis García a l'Espanyol (@RCDEspanyol)

No és una situació nova per a Luis García. Ell mateix ha volgut recordar les moltes experiències en què, com a jugador, va haver de conviure amb l'amenaça del descens.

"He viscut al límit durant molts anys de la meva professió, amb només un descens a Múrcia o salvat en l'últim moment a Mallorca i aquí. A Saragossa, ens vam salvar amb una puntuació molt baixa. A Bèlgica, necessitàvem quatre gols en 20 minuts i els vam fer. Aquest equip lluitarà, intentarà jugar bé al futbol i associar-se. Que els rivals no vulguin jugar contra nosaltres. Serem guerrers."

 

 

En la seva primera compareixença al RCDE, Luis García ha tingut un agraïment especial per a Florentino Pérez per les facilitats que li han donat per tornar a casa i per al seu predecessor a la banqueta blanc-i-blava.

"M'he trobat una herència extraordinària, gràcies a un gran entrenador com Diego Martínez. Estic més content que un nen el dia de Reis."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut