Kyle Kuric, en un llançament de triple
Kyle Kuric, en un llançament de triple (@FCBBasket)

El Barça perd al Palau per primer cop contra un equip de l'ACB i l'Unicaja empata la sèrie

El Barça ha anat a emolc dels malaguenys des de l'inici

L'Unicaja ha trencat la imbatibilitat del Palau. El Barça després de 19 victòries consecutives com a local ha perdut per 79 a 88 el segon partit de la sèrie semifinal al millor de cinc.

L'actitud dels malaguenys s'ha demostrat només començar amb un parcial d'1 a 14 que ha marcat la primera part. Els blaugranes han fallat els vuit primes atacs i han anat a remolc de l'equip andalús fins al descans. Un bon moment de Kalinic ha ajustat les diferències, però els campions de Copa, més consistents, han arribat al minut 20 amb un avantatge de 3 punts.

La inspiració de Laprovittola ha permès que per primer cop el seu equip s'avancés en el marcador. L'equip de Jasikevicius completava un parcial de 14 a 2, remuntava, i semblava que començava un nou partit, però els líders de la lliga regular no han tingut continuïtat i s'han rendit a la superioritat física visitant que ha respost amb un parcial de 3 a 14.

L'Unicaja ha tingut bons percentatges i ha dominat els últims 10 minuts fins a arribar a obtenir una renda de 18 punts. El Barça no ha fet el seu joc, ha anat 37 minuts per darrere en el marcador i s'ha rendit al joc dels campions de Copa. Hi haurà dos partits al Martín Carpena de Màlaga.