Darder, durant el partit de Montilivi
Darder, durant el partit de Montilivi
futbol

Els tres pecats de l'àrbitre del derbi, segons Darder: "Si dic el que vull... em sancionaran"

El mallorquí s'ha mossegat la llengua recordant la dura sanció a Sergio Canales

Redacció Esport3Actualitzat

L'actuació de Miguel Ángel Ortiz Arias ha disgustat l'expedició de l'Espanyol, en especial les decisions que el madrileny ha pres al tram final del partit de Montilivi. Pel capità blanc-i-blau, Sergi Darder, hi ha tres jugades que decanten el partit en la seva contra: els dos gols locals i la vermella a Sergi Gómez.

"César Montes diu que li fan falta al primer gol. En la jugada de l'expulsió de Sergi Gómez, l'àrbitre es posa al mig de la pilota. Res ens va de cara, hem de donar un pas endavant. Respecte a l'últim gol, em diuen que no són ni el córner ni el penal que marca Stuani."

El mallorquí, frustrat per la intermitència del controvertit col·legiat de VAR Iglesias Villanueva, ha definit la impotència que sent el vestidor amb un eloqüent "no ens acompanya res" i s'ha mossegat la llengua recordant la dura sanció de quatre partits al bètic Sergio Canales.

"Si em preguntes sobre l'àrbitre, és que saps què ha passat. Si dic el que vull... em sancionaran. Fa poc hi ha hagut una sanció molt alta per parlar. És un dia dur, queden onze jornades però si no anem sumant, no sortirem d'aquí."

La debilitat de Diego Martínez

El resultat complica una mica més la realitat d'un Espanyol que, fins a aquesta jornada, marcava la línia de la salvació. Qui personifica aquesta debilitat, el tècnic Diego Martínez, s'ha lamentat en uns termes semblants als del capità:

"La competició no està sent generosa amb nosaltres. Tots els detalls de la interpretació ens són desfavorables."

Polèmica a la gespa i incidents entre aficions a les graderies.

Mira totes les jugades polèmiques del Girona-Espanyol (2-1)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut