Sergio Canales durant un partit amb el Betis
Sergio Canales durant un partit amb el Betis
Futbol

Dura sanció a Sergio Canales per desafiar Mateu Lahoz

El jugador del Betis es va mostrar contundent amb l'àrbitre valencià després de ser expulsat per protestar

Redacció Esport3Actualitzat

El Comitè de Competició de l'RFEF ha anunciat la sanció imposada a Sergio Canales per les seves declaracions a Mateu Lahoz. El futbolista del Betis va carregar contra el col·legiat valencià després de la surrealista expulsió que va rebre contra el Cadis. Canales va veure dues targetes grogues seguides en la primera expulsió de la seva carrera esportiva. 

A l'acta del partit, Lahoz va destacar que va treure la primera groga perquè el jugador va fer "observacions a decisions arbitrals". La segona, segons el col·legiat, per "reiterar aquestes observacions després d'haver estat advertit".

Tot i això, segons la versió de Canales, tan sols va dir: "Si no puc parlar, llavors no em preguntis més per temes personals". Això li va suposar la segona targeta groga. És per aquest motiu que el migcampista va esclatar mesos després del partit contra el Cadis. 

"Soc el capità i ja vaig dir que no parlaria amb ell (Lahoz) perquè no correspon. Aquesta expulsió la tenia premeditada i això no és part del joc. He intentat evitar parlar amb ell."

Les paraules van arribar després de retrobar-se amb Mateu Lahoz, al partit contra el Valladolid del passat 18 de febrer. Ara, després d'estudiar el cas, el Comitè de Competició de l'RFEF ha imposat quatre partits de sanció a Canales per les seves declaracions.

Anar al contingut