NBA

Els Spurs guanyen els Lakers en el tercer partit de la final de la Conferència Oest

Els Spurs de San Antonio s'han imposat als Lakers, per 103-84, en el tercer partit de la final de la Conferència Oest, col·locant a l'eliminatòria un 2-1. Els actuals campions de l'NBA s'han oblidat del que havia succeït en els dos primers partits, especialment Manu Ginóbili, que ha recuperat la seva condició de jugador més decisiu, i amb 30 punts ha estat un autèntic malson per la defensa dels Lakers. Però les altres dues estrelles de l'equip de San Antonio, Tim Duncan i Tony Parker, també han brillat amb força.

Actualitzat

Ginóbili ha estat inspirat en tot el que ha llançat, el mateix que amb les seves penetracions, per anotar 9 de 15 intents, inclosos 5 de 7 triples i un perfecte 7-7 des de la línia de personal, ha capturat dos rebots i ha donat una assistència.

I Tim Duncan, que ha fet 22 punts, s'ha convertit en un gran problema per a Pau Gasol, que no ha pogut controlar les accions de l'estrella de l'equip de San Antonio. Estava clar que la nit era dels Spurs, i tampoc els ha faltat la contribució del base francès Tony Parker, que ha aportat 20 punts, amb cinc assistències i tres rebots.

Kobe Bryant, que ha estat el màxim encistellador dels Lakers amb 30 punts, ha intentat novament fer el miracle i treure el seu equip de la fossa en què es trobava, però aquest cop no ha estat possible perquè davant s'ha trobat amb la inspiració de Ginóbili, Parker i Duncan per recordar-li qui són els campions de lliga. Tampoc els 15 punts amb cinc rebots de Gasol i els 10 punts del reserva Jordan Farmar han estast de gran ajuda per als Lakers.

Anar al contingut