Fórmula 1

Els pilots, preocupats per l'horari del Gran Premi de Malàisia més que de la calor

Fernando Alonso és un dels pocs pilots que ha desafiat la calor i la humitat de Sepang. Nou hores d'avió separen la fresqueta de la tardor australiana del forn que és l'asfalt de Malàisia. Però els pilots, més que la calor, els preocupa l'horari de la cursa, les 5 de la tarda, com a Austràlia. Han explicat que durant la cursa d'Austràlia la visibilitat de les últimes voltes no era bona, i això suposa un risc afegit.

Actualitzat
Fernando Alonso és un dels pocs pilots que ha desafiat la calor i la humitat de Sepang. Nou hores d'avió separen la fresqueta de la tardor australiana del forn que és l'asfalt de Malàisia. Però als pilots, més que la calor, els preocupa l'horari de la cursa, a les 5 de la tarda, com a Austràlia.

Molt enlluernats van haver de pilotar durant les últimes voltes de la cursa del primer gran premi. Alguns pilots s'han queixat que en alguns moments se'ls feia impossible veure la pista sencera, amb el perill que això comporta. A Malàisia, a sobre, s'hi ha de sumar el risc afegit que suposen les tempestes de tarda, dia sí dia també.

Hamilton també ha estat un dels protagonistes, quan una pàgina web especialitzada en Fórmula 1 ha publicat el fitxatge del pilot de McLaren per a Bawn GP pel que queda de temporada. Tot semblava verídic fins que algú ha descobert que avui a Anglaterra és el Dia dels Innocents.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut