Fórmula 1

Polèmica entorn de l'hora de sortida del Gran Premi de Malàisia

L'hora de sortida del Gran Premi de Malàisia, diumenge vinent a les 17.00 h d'allà, ha suscitat el rebuig d'alguns pilots de la Fórmula 1, que temen que al final de la prova hi hagi una visibilitat molt reduïda. Els organitzadors de la cursa de Sepang van fixar l'hora d'acord amb els interessos dels teleespectadors europeus, però alguns pilots temen que vagi en detriment del seu propi treball.

Actualitzat
L'alemany Nico Rosberg (Williams) pensa que ja van tenir problemes a Melbourne, que es repetiran a Malàisia: "A Melbourne al final de la cursa la visibilitat era molt pobra, i això augmentava el perill de cometre errors". Per a Rosberg, "seria preferible que la cursa [de Malàisia] tornés a la seva hora habitual o convertir-se en una prova nocturna, ben il·luminada".

El seu company d'equip, el japonès Kazuki Nakajima, considera que "la possible combinació de foscor i pluja seria un gran problema a Sepang". Per a Nick Heidfeld (BMW), amb l'hora anterior hi havia més possibilitats que les condicions meteorològiques fossin bones.
Anar al contingut