Barça

Els números de Balde l'avalen com a revelació de la temporada

S'ha consolidat com a titular i el Barça ja treballa per lligar la seva continuïtat

Xavi LemusActualitzat

La continuïtat d'Alejandro Balde s'ha convertit en una prioritat per al Barça. Només té 19 anys, però ha demostrat --de sobres-- el seu potencial cada cop que ha saltat a un terreny de joc.

Per Xavi, ja és una peça imprescindible. En l'aspecte defensiu la seva velocitat permet ajudar l'equip en les recuperacions i ofensivament les seves penetracions generen profunditat i donen peu a assistències com la que va protagonitzar al camp del Betis en el primer gol blaugrana. Una actuació que li va permetre ser considerat el millor jugador del partit. Una demostració de la seva transcendència en el joc del líder del campionat.

La gran troballa de la temporada

Balde ha jugat 17 dels 19 partits de Lliga disputats pel Barça, 15 com a titular. Un total de 1.207 minuts que el converteixen en el sisè jugador més utilitzat per Xavi. El seu potencial també li ha permès convertir-se en el segon jugador de l'equip amb més assistències de gol, en el seu cas, un total de 4.

El Barça treballa en la seva renovació

Acaba contracte el 2024, i és un dels reptes pendents de l'àrea esportiva. D'ofertes en té, però el lateral català sempre ha donat mostres del seu agraïment al club.

En una entrevista a Televisió de Catalunya, Alejandro Balde va valorar el seu bon moment i la confiança que li està donant Xavi:

 

 

 

Anar al contingut