Joel Embiid i LeBron James, en un moment del partit (Reuters)
Bàsquet

Els Los Angeles Lakers cauen a Filadelfia i s'allunyen del "play-off" (143-120)

Els Sixers apallissen els Lakers i la possibilitat que LeBron James es quedi sense "play-off" per primera vegada en 13 anys va prenent cos

Actualitzat

S'esperava que el retorn de LeBron James a les pistes després de cinc setmanes lesionat permetria els Los Angeles Lakers reprendre el bon nivell de joc i resultats que tenia abans que es lesionés, el dia de Nadal. Però amb James un altre cop a l'equip, els Lakers han mantingut la línia mediocre de resultats de les últimes setmanes i veuen com a cada partit s'allunyen de la possibilitat de disputar el "play-off" de l'NBA.

A Philadelphia, la franquícia californiana ha patit la tercera derrota en el seu cinquè partit des que LeBron va reaparèixer. I ha estat una veritable lliçó dels Sixers (143-120), ben comandats per Joel Embiid (37 punts i 14 rebots), ben secundats per Tobias Harris (22 punts), un dels últims a arribar. La rèplica per part dels Lakers l'ha posada Kyle Kuzma, autor de 39 punts; mentre, LeBron ha fregat el triple doble (18 punts, 10 rebots i 9 assistències), però ha tingut un índex d'encert en el tir molt baix (50%). Amb aquest resultat, la franquícia groga i porpra suma tantes victòries com derrotes (28) i es troba a cinc triomfs dels Clippers (31-26), l'equip que tanca la zona de "play-off" a la Conferència Oest.

Els Warriors, per un pèl

Els Golden State Warriors, líders a l'Oest, han suat més del previst per sumar la seva quarantena victòria de la temporada davant els Miami Heat (120-118). L'equip californià ha arribat a tenir fins a 19 punts de desavantatge després d'un primer quart catastròfic. A poc a poc, les vaques sagrades s'han anat entonant. Especialment Kevin Durant, autor de 39 punts, i que ha anotat el triple per empatar el partit a 118 i ha capturat el rebot en l'última acció d'atac dels Heat abans que DeMarcus Cousins transformés dos tirs lliures per donar al triomf als Warriors.    

Doncic continua creixent

I mentre, Luka Doncic continua fent una primera temporada a l'NBA de somni. El jove eslovè (28 punts, 9 rebots i 6 assistències) ha estat clau en la remuntada dels Dallas Mavericks davant Portland (102-101), que ha començat l'últim quart amb 15 punts de renda.

 

Resultats de la jornada:

Atlanta Hawks  - Orlando Magic,  108 - 124

Golden State Warriors - Miami Heat,  120 - 118

Philadelphia Sixers  - Los Angeles Lakers, 143 - 120

Sacramento Kings - Phoenix Suns,  117 - 104

Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers, 102 - 101

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut