NBA

Els Lakers es revengen dels Pelicans amb un triomf d'equip (116-95)

Els Lakers s'han revenjat de la contundent derrota que van encaixar fa uns dies a Nova Orleans a la pista dels Pelicans amb un incontestable triomf d'equip (116-95). Sense Steve Nash, que s'estarà dues setmanes de baixa per una lesió a l'esquena, els californians han tingut en Jordan Hill el seu home més destacat, amb 21 punts i 11 rebots. Pau Gasol ha tornat a rendir a un bon nivell amb 14 punts i 8 rebots.

Actualitzat

Els Lakers s'han revenjat de la contundent derrota que van encaixar fa uns dies a Nova Orleans a la pista dels Pelicans amb un incontestable triomf d'equip (116-95). Sense Steve Nash, que s'estarà dues setmanes de baixa per una lesió a l'esquena, els californians han tingut en Jordan Hill el seu home més destacat, amb 21 punts i 11 rebots.

Fins a cinc jugadors dels Lakers han superat la barrera dels 10 punts. Entre ells, el català Pau Gasol, que ha tornat a rendir a un bon nivell amb 14 punts i 8 rebots. Jodie Meeks (15 punts), Nick Young (15) i Xavier Henry (17) també han contribuït decisivament a la contundent victòria de l'equip de Mike d'Antoni, que al descans ja guanyava per 22 punts de diferència (53-31).

Per part dels Pelicans, que han encaixat la novena derrota consecutiva contra els Lakers a l'Staples Center de Los Angeles, els millors han estat Eric Gordon (17 punts) i Anthony Davis (15 punts i 5 rebots).

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut