Leo Messi i Neymar al túnel de vestidors després de la final de la Copa Amèrica
Leo Messi i Neymar al túnel de vestidors després de la final de la Copa Amèrica (Reuters)
futbol

Els casos de Messi i Neymar pertorben Pochettino i l'idil·li del PSG

L'entrenador dels francesos no confirma el retorn del brasiler a París després de les vacances i l'argentí no entra en la convocatòria tot i ser negatiu en coronavirus

Xavier Frances SarabiaActualitzat

Mauricio Pochettino continua apagant focs en el PSG. L'equip francès ha d'afrontar un partit important contra l'Olympíque de Lió, amb baixes significatives com les de Neymar i Messi. L'entrenador argentí ha intentat explicar les baixes de dos dels cracs de l'equip, tot i que no ha aportat detalls de la seva situació.

No està confirmat el retorn de Neymar després de les vacances

Neymar, amb una lesió al turmell que encara el tindrà fora de joc unes setmanes més, segueix al Brasil, on ha passat les vacances de Nadal. L'entrenador argentí no ha confirmat que el crac brasiler torni aquest diumenge a París, com estava previst, i s'ha limitat a dir que el calendari de recuperació està "supervisat pels metges".

Messi té el negatiu, però no entra en la convocatòria

Leo Messi no ha entrat en la convocatòria per jugar aquest diumenge contra el Lió, tot i ser negatiu en coronavirus des de dimecres. El jugador argentí s'ha entrenat durant la setmana, però de forma individual. Pochettino tampoc ha volgut donar detalls sobre el seu cas.

"Està sota supervisió mèdica. Això és el que podem dir."


El PSG afronta el duel contra l'Olympique de Lió d'aquest diumenge a les 20.45 amb una llarga llista de baixes. A més de Neymar i Messi, també són baixa Ángel Di María, Julian Draxler, Danilo Pereira, Layvin Kurzawa i Gianluigi Donnarumma.

Anar al contingut