Els Dragons, amb un peu i mig a les semifinals de la Lliga Europea (@Dragons_BCN)
Futbol americà

Els Barcelona Dragons, amb un peu i mig a les semifinals de la Lliga Europea

L'equip català ha remuntat un partit que ha començat perdent contra els Centurions de Colònia i s'han acabat imposant per 37-15

Redacció Esport3Actualitzat

Els Barcelona Dragons han fet un pas molt important per ser a les semifinals de la Lliga Europea de futbol americà. L'equip, que és líder destacat de la Conferència Sud, s'ha imposat, aquesta tarda, al camp dels Centurions de Colònia i es col·loca amb 7 victòries i només dues derrotes.

La tarda no ha començat bé per als Dragons, que han vist com els alemanys es posaven per davant. Però l'equip català ha reaccionat i ha capgirat ràpidament el marcador fins a acabar atropellant els locals.

 

 

Dues anotacions de Mario Flores, una de Kyle Sweet, una de Castañón i una altra de Toni Montón han acabat firmant una victòria per 37-15 que deixa els Dragons a un pas de les semifinals europees.

La setmana vinent, si sumen una victòria a casa contra l'Stuttgart, seran matemàticament semifinalistes, ja que passen a la següent ronda els campions de cadascuna de les tres conferències i també el millor segon. 

 
Anar al contingut