Vela

El "Virbac Paprec 3" estableix un nou rècord mundial de velocitat durant la Barcelona World Race

A la Barcelona World Race, el "Virbac Paprec 3" està decidit a recuperar el liderat de la regata. Aquesta nit l'embarcació francesa ha establert un nou rècord mundial de velocitat. Ha recorregut 516 milles nàutiques en 24 hores amb una velocitat mitjana de 21 nusos i mig. La primera posició és encara, però, per al "Foncia", i l'"Estrella Damm" d'Àlex Pella i Pepe Ribes ha caigut a la quarta plaça, a més de 350 milles de distància del líder.

Actualitzat
Les embarcacions participants naveguen per l'Atlàntic sud en direcció al cap de Bona Esperança. I algunes ho estan fent a velocitats fins ara mai aconseguides. El vaixell francès "Virbac Paprec 3" de Jean Pierre Dick i Loïck Peyron ha establert aquesta matinada un nou rècord mundial de velocitat. Ha recorregut 502 milles en les últimes 24 hores a una mitjana de 20,92 nusos. Aquest registre ha de ser homologat ara pel World Sailing Speed Record Council (WSSRC). El rècord anterior estava en poder de l"'Hugo Boss" dels britànics Alex Thomson i Andrew Cape, que en l'edició del 2007 van aconseguir recórrer 4501.3 milles nàutiques (928,9 km).

Tot i aquest nou rècord mundial, el "Virbac Paprec 3" ocupa la segona posició de la classificació per darrere del "Foncia", nou líder de la regata després de superar l'"Estrella Damm", que ha caigut fins a la quarta plaça.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut