Vela

El "Virbac Paprec" lidera la Barcelona World Race després de superar l'estret de Gibraltar

El "Virbac Paprec" de Jean-Pierre Dick i Loick Peyron ha estat la primera embarcació de la Barcelona World Race que ha creuat l'estret de Gibraltar, davant del "Foncia" i l'"Estrella Damm" de Pepe Ribes i Àlex Pella. D'aquesta manera, l'embarcació francesa ha batut el rècord de travessia del Mediterrani entre Barcelona i Gibraltar que el mateix Jean-Pierre Dick -guanyador de l'edició del 2007- habia establert. Ho ha aconseguit en 3 dies, 7 hores i 55 minuts. El "Foncia" de Michel Desjoyeaux i François Gabart, un altre dels favorits per guanyar la prova, ha passat a 18 milles del líder, mentre que l'"Estrella Damm" ha creuat a l'estret a una diferència de 35 milles. La quarta posició de la classificació l'ocupa el "Mirabaud" de Dominique Wavre i Michèle Paret, que es va veure interromput més de mitja hora per un vaixell del servei marroquí de duanes dilluns a la tarda.

Actualitzat
El cinquè lloc l'ocupa el "Neutrogena" noruec de Brian Breymaier i Boris Herrmann, a 50 milles del liderat. A 60 hi ha el "GAES" d'Anna Corbella i Dee Caffari. Gairebé a 100 milles es troben el "Groupe Bel" de Kito de Pavant i Sébastien Audigane, el "Président" de Jean Le Cam i Bruno Garcia i el "Mapfre" d'Iker Martínez i Xabi Fernández.

A unes 150 milles hi ha el "We Are Water" de Jaume Mumbrú i Cali Sanmartí, el "Renault" de Pachi Rivero i Toño Pris, el "Fòrum Marítim Català" de Gerard Marín i Ludovic Aglaor, el "Central Lechera Asturiana" de Juan Merediz i Fran Palacio i l'"Hugo Boss" britànic, que tanca la flota a 165 milles.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut