El capità del València Basket, Rafa Martínez, aixeca la copa de campions de l'Eurocup (EFE)

El València Basket no dona opció a l'Alba de Berlín i es proclama campió de l'Eurocup (89-63)

El conjunt dirigit pel tècnic català Jaume Ponsarnau no ha donat cap opció al d'Aíto García Reneses i ha sumat un triomf que li ha servit per conquerir el quart títol del seu palmarès en aquesta competició

El València Basket s'ha proclamat campió de l'Eurocup després d'imposar-se amb contundència a l'Alba de Berlín en el tercer i definitiu partit de la final, disputat a la Font de Sant Lluís. El conjunt dirigit pel tècnic català Jaume Ponsarnau no ha donat cap opció al d'Aíto García Reneses i ha sumat un triomf per 89 a 63 que li ha servit per conquerir el quart títol del seu palmarès en aquesta competició.

Els alemanys han arrencat amb força i s'han avançat amb un parcial de 0-11 en els primers 4 minuts que han encès totes les alarmes. Però els taronges han reaccionat, impulsats per la seva afició, i han capgirat el resultat advers en un gran segon quart. Al descans, el València ja dominava per 13 punts de diferència (46-33), un avantatge que ha anat augmentant i que ha fet esclatar l'eufòria de l'afició local.

Matt Thomas, amb 19 punts, ha estat el màxim anotador del València i Will Thomas ha estat escollit com el jugador més valuós de la final. Amb aquesta victòria, el conjunt taronja s'ha guanyat el dret de jugar la pròxima edició de l'Eurolliga.