Els jugadors del Sevilla celebren el gol de Bacca (EFE)

El Sevilla sobreviu a Sant Petersburg i es classifica per a les semifinals de la Lliga Europa (2-2)

Els andalusos, que a l'anada es van imposar per un ajustat 2 a 1, han sabut patir i han obtingut el bitllet definitiu amb un gol de Gameiro en el minut 85. La Fiorentina, el Nàpols i el Dnipro, d'Ucraïna, són els altres semifinalistes.

El Sevilla segueix viu a la Lliga Europa i s'ha classificat per a les semifinals de la Lliga Europa després d'empatar a dos al camp del Zenit de Sant Petersburg en el partit de tornada. Els andalusos, que a l'anada s'havien imposat per un ajustat 2-1, s'han avançat amb un gol matiner als cinc minuts, gràcies a un penal comès sobre Vitolo i transformat per Bacca, que ja ha marcat 22 gols aquest curs, un més que en la seva primera temporada al conjunt andalús.

Aquest gol inicial ha donat tranquil·litat als d'Unai Emery, que han arribat al descans amb aquest mínim avantatge en el marcador. Però l'eliminatòria s'ha complicat de valent a la represa, quan els russos han estat capaços de capgirar el resultat advers amb gols de Rondón i Hulk, que han aprofiftat dos errors del porter Beto.

Amb l'eliminatòria igualada, el Zenit s'ha abocat a l'atac i el Sevilla ha passat els pitjors moments del partit. Però els andalusos han sabut patir i quan el duel semblava abocat a la pròrroga, Gameiro, en el minut 85, ha fet l'empat a dos i ha donat el bitllet per a les semifinals a l'actual defensor del títol. Els altres tres equips classificats són la Fiorentina, el Nàpols i el Dnipro, després de derrotar el Wolfsburg, el Dinamo de Kíev i Bruges, respectivament.