Copa del Rei

El Sevilla acaba amb el somni del Leganés i és el primer finalista de la Copa del Rei (2-0)

El conjunt andalús s'ha imposat en la tornada al Sánchez Pizjuán amb gols de Correa i Franco Vázquez i s'ha classificat per a la final després d'eliminar l'equip revelació de la competició

David CarballoActualitzat

El Sevilla ha acabat amb el somni del Leganés a la Copa del Rei. El conjunt andalús s'ha convertit en el primer finalista després de derrotar l'equip revelació de la competició per 2 a 0 en el partit de tornada al Sánchez Pizjuán amb gols de Correa i Franco Vázquez.

L'empat a un de l'anada deixava l'eliminatòria oberta, però amb un cert favoritisme per al Sevilla, que no ha deixat escapar l'oportunitat de jugar a casa i davant una afició incansable. En el minut 15, Correa ha inaugurat el marcador després d'una bona jugada de Muriel, però els locals no han sentenciat fins al 89, quan el "Mudo" Vázquez ha fet el segon i definitiu culminant un contraatac amb un gran xut ajustat per l'escaire.

El Leganés, que havia estat capaç d'eliminar el Vila-real i el Reial Madrid, ha lluitat fins al final en busca del gol de l'empat que forcés la pròrroga però no l'ha trobat. Malgrat l'eliminació en semifinals, el conjunt "pepinero" ha completat una Copa fantàstica. El Sevilla buscarà el seu sisè títol de Copa i ara espera rival a la gran final: el FC Barcelona o el València.