El Sabadell salva un empat per refermar el liderat a Segona B

Els arlequinats empaten a Olot i veuen reduïda a un punt la distància amb el segon classificat, el Castelló. El Cornellà, tot i el 0-0 contra el Prat, entra en posicions de "play-off" d'ascens

Josep CochActualitzat

El Sabadell es manté líder del grup tercer de la Segona B tot i que només va sumar un punt a Olot. Els vallesans es van avançar amb un gol de Néstor Querol en el 29 amb una rematada a la mitja volta. En el temps afegit, Peque va salvar un punt per als de la Garrotxa després d'un error col·lectiu del Sabadell.

El Barça B continua en places de "play-off" tot i l'empat a zero davant de l'Hèrcules, un dels cuers de la categoria. El Cornellà també es manté a la zona noble de la categoria tot i l'empat a zero davant d'un Prat que lluita per la permanència. Un duel on no hi va haver ocasions de gol.

El Lleida va aconseguir una victòria contra l'Ejea que li permet lluitar per l'ascens. Luso, a la sortida d'un córner, obria el marcador en el minut 4, amb una gran rematada de cap. El 2-0 va arribar abans del descans. Gran jugada d'Abel i definició de Marc Martínez, tres punts que deixen el Lleida a tres punts del "play-off".

Empat sense gols entre el València Mestalla i el Badalona, en un partit amb la permanència en joc. Els pals i el porter Morales van salvar un punt per als badalonins. El Llagostera va salvar un punt davant del cuer Oriola. Una rematada de Nahuel en el 81 va donar l'empat als d'Oriol Alsina.

L'Andorra, mentrestant, continua perdent pistonada i va caure derrotat al Comunal davant del Llevant Atlètic, que en va tenir prou amb un gol de Víctor Ruiz en el minut 52.